Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Transzformációs Átalakulás

hipnozis.jpg

 

Az elménk állapota az egyetlen, legfontosabb tényező.Elménk,  a mi irányításunkal, Tudatossan-vagy-Tudatosság nélkül,meghatározza életünk minőségét. Az elménk állapota meghatározzaviselkedésünket,  amelyek sikereinkre vagy életünk kudarcaira vezethetők vissza.
Az elme befolyását a test funkcióira egyre inkább elismeri és megerősíti azorvostudomány és a pszichológia. .

A Transzformáció  rendkívül hatékony módja annak, hogy hozzáférhessünk az emberi elme lehetőségeihez a személyes fejlődéshez és a terápiás változáshoz. Sok klinikai bizonyíték és egyre több kutatási vizsgálat igazolja annak hatékonyságát. A modern tudományos módszerek egyértelműen bizonyítják, hogy a Transzformáció lehetővé teszi a terápiás változást, és segíthet a pszichés, pszichoszomatikus és viselkedési problémák kioldását széles körében.

A tudományos kutatások jellemző neurológiai változásokat mutattak be, amelyeket a hipnózis alkalmazása során a képzelethez vagy a pozitív gondolkodáshoz hasonlítanak. A Transzformációs Önemlékezés minden olyan területen alkalmazható, ahol a test és a test kölcsönhatásba lép - stresszkezelés, krónikus fájdalomcsillapítás,  (hipnózis a fájdalomcsillapítás előtti, alatt és után műtéten, segít a fellendülésben stb.), Szorongás és pánikszabályozás, teljesítménynövelést az emberi tevékenység gyakorlatilag bármely területén

A Transzformáció a legerőteljesebb módszer a belsőnkben zajló próblémánk gyökereinek megértésére és gyógyítására, valamint a mentális folyamatok és viselkedésmódok megváltoztatására.  Nem fókuszál a felszínes technikákra vagy piaci trükkökre, amelyek triviálisak, és nem mutathatók ki igazolható eredmények, nélkül.

 

 

 

 

1495525850_sotsyofobyya.jpg

 
 

 

Profilkép


Képgaléria