Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CRNIÓSACRALIS ÖNGYÓGYÍTÁS TANFOLYAM

Cranio sacralis öngyógyító tanfolyam

Érzelmeink Tudatos Transzformációja

„ Tanuld meg : Hogyan Lazuljunk El” tanfolyam

 

A hétköznapjainkban a minket érő stresszhelyzetek erősen befolyásolják a lelkünk, és ezáltal testünk egészségi állapotát. Az emberek nagy része nem tud ellazulni, nem tudja hogyan lehet a szervezetet ebből a felfokozott állapotból, tudatosan nyugalmi állapotba juttatni. Így ezáltal, egy idő után kialakulhat az alvászavar, pánikbetegség, stb is.

A cranioszakrális rendszer (koponya, gerincoszlop, keresztcsont, belülről a központi idegrendszer burkát alkotó agy- és gerincvelő hártyák, agyi-gerincvelői folyadék) ellazítása által a koponyacsontokat összekötő varratok szabadabbá és rugalmasabbá válnak. Ez az ellazulás segíti a kranioszakrális ritmus harmonikus áramlását, ezáltal a test önszabályozó és öngyógyító erői is felébrednek.

f335d9_66058865cc274cd396c810a530d137a6.jpg_srz_347_500_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz.jpeg

 

A folyadék még egyéb fontos feladatot lát el a testben, többek között védi az agyat, gerincvelőt, gazdag tápanyagban, felelős a salaktalanításért. A 30-40-es években fejlesztette ki a kranioszakrális terápiát William G. Sutherland, aki a koponyacsontokat tanulmányozta és így elmondható, hogy a kranoszakrális oszteopátiából alakult ki a módszer.

A tanfolyamon megtanuljuk a tudatos lazító, stresszoldó technikákat, amelyeket alkalmazhatunk magunknál, gyermekeinknél és közvetlen környezetünkben is bármilyen előképzettség nélkül. Megtanuljuk a testünk teljes egészként való érzékelését, és a mély, tudatos légzést.

Átéljük az agy alfa, théta,delta állapotait is.

 

Ezáltal így például:

- mélyebb testtudatot és testi ellazulást érünk el

- könnyebben megszűnnek a hétköznapi feszültségeink

- javítjuk az agyi erek működését (látás javulás,fejfájások megszüntetése)

- koncentrációnkat növelhetjük,(tanulási képesség javítása)

- fogászati kezelések alatti, utáni regenerációt segíti elő

- allergia,asztma,pánikbetegség

- egyes alvászavarok,pihentető nyugodt álom

-gyerekeknél ágyba vizelési problémák oldása

- mélyebben és könnyebben megismerhetjük a saját személyiségünket-középpontunkat, szerepeinket

- megtanuljuk az egészségünk megőrzésének varázslatosan egyszerű módszerét

 

Mit hozzál a tanfolyamra:

- könnyű ruházatot, polifoamot, plédet

Mit biztosítunk:

- Teát, ásványvizet

 

Helyszín és időpont:

Budapest XI. kerület Bocskai Út 21 Félemelet 3

Cédruscentrum 9-19:00 ( 30 perces ebédidő)

2014 október 25.-én

Díja:

18 000 Ft .

Igény szerint jegyzet, és tanúsítvány kapható + 2700 Ft

Max 20 fő

Mivel a létszám maximalizált, ezért a jelentkezéseket 5000 Ft előleg befizetésével tudjuk csak elfogadni.

 

 Tisztelettel Balázs Attila  06 30 640 37 15

 

 

     A külvilág tükör. Legtömörebb megfogalmazása Hermész Triszmegisztosz nevéhez fűződik. A „Smaragdtábla” első mondata, így hangzik:

   Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent.” . Nagyon fontos a fogalmazás. Nem azt mondja, hogy „mivel a külvilágban, ezért bennem is”, hanem úgy fogalmaz: „ahogy…”. Mentegetőzéstől mentes.Nem hárítja át a felelőséget sőt ,tőlünk függ minden.A Belsőnkben zajló folyamatok , fizikai állapotununkon-szerveinken mutatkozik meg , illetve kapcsolataink minősége ,anyagi helyzetünk is az Ahogy-tól függ.

 Az ok-okozat (kauzális) kapcsolatot,mindennek oka van és az ok megelőzi az okozatot. Ha…akkor… számtalanszor haljuk ezt az összefüggést a hagyományos logika használata során. A világnak ez a megközelítése vezetett a „vétkesek kereséséhez”. Mindig van egy ok, van egy „vétkes” aki vagy ami miatt következik be az, ami velem történt ,a változás , a fejlődés kezdete az amikor felhagyunk a bűnbak kereséssel.
 

 A belső történéseket csak önmagam tudom megváltoztatni , amikor ezt megteszem csak akkor  tudom megváltoztatni tartósan a külsőt is.  Fölösleges próbálkozni azzal, hogy az eseményeket vagy a velem kapcsolatba lévő másik személyt ,személyeket próbálom befolyásolni, alakítani, változtatni.

            A tükörkép csak akkor változik meg, amennyiben azt változtatom meg, amit tükröz.

                                                                            

vosstanovlenie-auryi-chakr.jpg