Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS-Nlp COACHING

 

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS-Transzformációs COACHING
 

 A life coaching Nyugaton már régóta népszerű módszer. Mindenki szeretne kiegyensúlyozott, teljes életet élni, amelyben a munka, a társas kapcsolatok és az önmegvalósítás kihívást és örömet jelentenek. Azonban sokszor kátyúba jutunk az élet több területén, bizonytalanok és tehetetlenek vagyunk. Lépni kellene, de illúziók, kétségek, régi beidegződések akadályoznak. Ilyenkor szükség van egy objektív, kívülálló személyre, aki segít tisztán látni és kézbe venni a sorsunkat.

- Pszichoterápia? Nem. Nem az. A coaching egészen másról szól. A lélekgyógyász a múltat vizsgálja, akkor megyünk hozzá amikor gyógyulni szeretnénk. Az életvezetési tréning ezzel szemben a jövőre koncentrál, pozitív célképek. A coach segít céljaink kitűzésében és megvalósításában, a szemléletváltásban, a döntéshozatalhoz szükséges értékeink megerősítésében. A közös munka során új fénybe kerül minden berögződésünk következménye és világossá válnak lehetőségeink is.
A lényegre törő kérdések nyomán az ügyfél maga ismeri fel élete buktatóit és találja meg a válaszokat, amelyeket saját döntéseként felelősen fog alkalmazni. Ez a módszer hatékonyságának záloga. Hogy valaki számára mi az elégedettség, azt legbelső hite alapján maga határozza meg, és ebben a coach támogatja. Ő partner, aki családunkkal és barátainkkal ellentétben nem ítélkezik, viszont rendszeresen számon kéri rajtunk amit mi helyesnek tartunk. Nem hagyja, hogy elvesszünk kétségeink között. Az egész folyamat lényege ugyanis az, hogy önismeretünk fejlődése által céljainkat hatékonyan megvalósítsuk.
 
 
                                                                                                images.jpg 
 
                                  

 
 
 
 
 


A Life Coaching a Transzformációs Önemlékezéssel egy olyan sajátos, gyors és személyes munkakapcsolat, amely végén a partner elkezd azon dolgozni, hogy megismerje önmagát, s megvalósítsa valódi  céljait.
 
 
 

NLP  ,
a nevelési, kapcsolati és vezetési témaköreiben, valamint a neurolingvisztikus személyiségfejlesztés hipnotikus kifejtésében.
A NLP  programozás. A programozás szövegösszefüggései és a gyakorlati példák sokasága lehetővé teszik a hipnotikus kommunikáció felhasználását a „siker útján“.

NLP Transzformációs coacing témai

Célmeghatározás, belső resource
Önszeretet, aggodalom
Elakadások felszámolása
Pszichés tényezők
Hatékonyság, hatékonyság fokozása
Coaching és vezetés a tudatalatti erejével


Transzformáció egészségjavító technikái
Viselkedési zavarok kiküszöbölése
Legális dopping, teljesítmény befolyásolás, egyének célmegvalósítási, személyiségfejlesztési és sport-hatékonysági kérdéseiben
Viselkedésváltoztatás: dohányzás, túlsúly, alkohol, szorongás, stressz
Személyiség és teljesítményfejlesztés,
, mint legális dopping.
 
 

 

 

 
 

 

Profilkép


Képgaléria