Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LÉLEK-TISZTÍTÁS

 A  LÉLEK  - TISZTÍTÁS, mindenkinek mást és mást jelenthet. Ha össze foglalnánk egy mondatba, azt mondanám, oldódás-felszabadulás, terhektől való megszabadulás.

 

images.jpg

 A gondolatok jönnek - mennek, mint felhők az égen. A fontos az, hogy ne ragadjunk bele egybe sem.  Múlt - jelen - jövő , akár egy illúzió. 

A Múlt fájó érzelmeinek elengedése, lelkünk tisztítása


 

A gyakorlatnak óriási ereje van, áldása megváltoztatja életünket, szemléletünket.

Fogantatásunk óta szinte minden kimondott szó, érzés, érzelem raktározódik bennünk ami velünk kapcsolatos. Szituációk, hangos szavak, félre érthető mondatok, érzelmi hullámok.

Ezek mind bennünk vannak, építenek, vagy le építenek. Meg magyarázhatatlan eredetű dolgokat cipelünk egész kis korunkból. Néha szinte megnyomorítva ön magunkat. Ezek lehetnek vélt, vagy valós sérelmek, bűntudat, lelki fájdalom, harag, félelmeket, megannyi olyan érzelmet, amik meghatározzák mindennapjainkat, többnyire úgy, hogy szívják energiánkat, akadályoznak minket nyugalmunk, tejlesességünk megélésében és a továbblépésben.

Néha tudjuk, néha nem, sokszor azt gondoljuk hogy már túl vagyunk rajta, el engedtük. Meg szabadultunk tőle, lezártuk, hisz olyan régen történt, mégis velünk van terhelően, nyomasztóan.

A hipnózisban végzet Lélek Tisztítás lehetővé teszi számunkra sok olyan tehertől való megszabadulást, melyek elengedése a hétköznapjainkban is érezhető megkönnyebbülést hoz.

A múlt érzelmi terheinek elengedése után a régi események már nincsenek ránk olyan hatással, mint eddig. A múltat megváltoztatni nem tudjuk, de a hozzá kapcsolódó érzelmeinket igen. Ezek után tudunk a jelenünkre is más nézőpontból tekinteni. A sérelmekből, fájdalmakból erőt merítünk.


 

Kb. 90 percet vesz igénybe.

 

 

 A vallás is lehet lélektisztítás, ha nem megy át fanatizmusba. Talán a Buddhista élet szemlélet a leg toleránsabb. Vagy nem ? Minden a gyakorlattól függ.

pho-10jul26-240345.jpg

     Minden ember szeretne boldog lenni.

     S, ha boldog, szeretné, ha boldogságának oka

     soha nem múlna el.........................................................

     Milyen unalmas is lenne ez . Hosszú távon.

 Mindig minden ugyan olyan lenne. Semmi sem változna. Azonban gondolataink, a fénysebességnél gyorsabban terjednek, sőt szaporodnak, s teremtenek. Így  az unalomtól félnünk nem kell.

Teremtünk, félelmeket, korlátokat, szerelmeket, baljós sorsokat, áhított vágyálmokat. Vonzunk ,és taszítunk. Sokszor egy percre  sem lazítunk. Halmozunk, habzsolunk, közben néha, haldoklunk.

Könny és bánat egyre megy, robotként tengetjük életünk. Fásulunk , butulunk, felejtünk, s egyre csak szenvedünk.

Elfelejtünk álmodni , álmodni is helyettünk álmodnak.

2.jpg

  S, mikor az valóra válik húsunk is megremeg. Talán szemünkből  könny se csordul. Húzzuk az igát , nyomjuk a piát ,stb.

A lélek TISZTÍTÁS , ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ.

Találd meg azt, hogy - Ki vagy?     Mi vagy ?     Mit akarsz?         Ebben segítek.