Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LélekTisztitás

A Múlt fájó érzelmeinek elengedése, lelkünk tisztítása

 

-------------1.jpg

A gyakorlatnak óriási ereje van, áldása megváltoztatja életünket, szemléletünket.

Fogantatásunk óta szinte minden kimondott szó, érzés, érzelem raktározódik bennünk ami velünk kapcsolatos. Szituációk, hangos szavak, félre érthető mondatok, érzelmi hullámok.

Ezek mind bennünk vannak, építenek, vagy le építenek. Meg magyarázhatatlan eredetű dolgokat cipelünk egész kis korunkból. Néha szinte megnyomorítva ön magunkat. Ezek lehetnek vélt, vagy valós sérelmek, bűntudat, lelki fájdalom, harag, félelmeket, megannyi olyan érzelmet, amik meghatározzák mindennapjainkat, többnyire úgy, hogy szívják energiánkat, akadályoznak minket nyugalmunk, tejlesességünk megélésében és a továbblépésben.

Néha tudjuk, néha nem, sokszor azt gondoljuk hogy már túl vagyunk rajta, el engedtük. Meg szabadultunk tőle, lezártuk, hisz olyan régen történt, mégis velünk van terhelően, nyomasztóan.

Ebben a fokuszált állapotban végzet Lélek Tisztítás lehetővé teszi számunkra sok olyan tehertől való megszabadulást, melyek elengedése a hétköznapjainkban is érezhető megkönnyebbülést hoz.

A múlt érzelmi terheinek elengedése után a régi események már nincsenek ránk olyan hatással, mint eddig. A múltat megváltoztatni nem tudjuk, de a hozzá kapcsolódó érzelmeinket igen. Ezek után tudunk a jelenünkre is más nézőpontból tekinteni. A sérelmekből, fájdalmakból erőt merítünk.

Szabadítsd fel önmagad!

Engedd el fájó múltadat!

Használd fel rejtett energia forrásaidat!

Vedd kezedbe sorsod Írányítását!


 

 

 
 

 

Profilkép


Képgaléria