Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DOHÁNYZÁSRÓL-LESZOKTATÁS

2016.03.07

12837314_10204106571024733_539195377_o.jpg

 

Nem kezdek fabulákba és oktató anyagokba arról, milyen káros a dohányzás, mennyi pénzt költesz miatta önmagad és a környezeted mérgezésére, illetve, hogy hogyan zárod ki magadat vele a közös összejövetelekről, zárt közösségi terekből. Ha már itt vagy, akkor valószínűleg azért kattintottál, mert te is érzed: jó lenne leszokni, csak még azt nem tudod, hogyan.

Nem fogok hazudni, akaraterő mindenképpen kell ahhoz, hogy letedd a cigit, de nem mindegy, hogy csak egy berögződött mozdulatsor hiányzik, vagy az egyik legerősebb addiktív szer, a nikotin utáni vágy mardos belülről. A kettő az egyben, Hipnózis és Akupunktúra módszerével bizonyítottan, közel 100%-os hatékonysággal, és különösebb erőfeszítés nélkül szokhatsz le. A hipnózis ülés analizálja a leszokni vágyó szervezetének rezgésmintáit és felismeri a dohányzás okozta elváltozásokat, tudati gyökereket , viselkedés mintákat. Ezeket a deformálódott rezgéseket kijavítja, majd a helyreállított új pozitiv programokat  visszajuttatja a szervezetbe, ezáltal jelentősen megkönnyíti a leszokást a dohányzásról.

 

A nikotinéhség még aznap, vagy másnap megszűnik, így gyakorlatilag feszültség és idegeskedés nélkül teheted le a cigarettát. Ajándékozd meg magadat és a szeretteidet azzal, hogy jó pár évvel tovább mellettük maradsz.