Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reinkarnációs-Hipnózis Tanfolyam Lelkünk Útja

 

reinkarnacios-kurzus-.jpg

 


Tanfolyam időpontja:

2014. Október 18. - 9.00-18.00-ig
2014. Október 19. - 9.00-18.00-ig

Részvételi díj : 43.0

Elméleti rész:
- Az Élet és a Halál.
- Reinkarnációs karma-tan, a reinkarnáció elmélete, az újraszületés törvényszerűségei.
- Tér-idő jellemzői.
- Módosult tudat állapotok elmélete (relaxáció, meditáció, hipnózis, tükör regresszió).
- Regressziós (előző életek) és progressziós (jövendő életek) elmélete.
- Rend, - szabályok, - szabadság; kinek mi jut.
- A pár gondolat imagináció elméletéről, az imagináció titkai (mi a különbség az álmodozás és a valós imagináció között…?)

Gyakorlati relaxáció:
A relaxáció, megtapasztalása, elsajátítása.
A meditáció megtapasztalása, elsajátítása.
A hipnózis megtapasztalása, (csoport Hipnózis)

Érzelmi bevésés (felülírás) megtapasztalása, elsajátítása
Regressziós hipnózis (előző élet) megtapasztalása, az utazás átélése, élmények megbeszélése
Progressziós hipnózis (jövőbéli élet) megtapasztalása, az utazás átélése, élmények megbeszélése
Tükör Regresszió.

A reinkarnációs tanfolyam elvégzése fontos fordulatot hoz életünkbe, mivel eloszlatja a bűntudatot és az idegességet, segít, hogy kibontakoztathassuk önmagunkat, feltárjuk mélyen rejtőző tehetségünket. A új tapasztalatok segítenek jobban meg érteni másokat. Kiderítjük életcélunk, életünk forgatókönyvének az újraírásával meg tudunk szabadulnia már kényelmetlenné vált kötöttségeinktől, felül tudjuk írni rossz beidegződéseinket, rá hangolódunk belső “tudásunk” valós forrásaira.

Előleg befizetésével, hivatalos elismervény ellenében biztosítjuk mindenki számára az időpontot és a részvételt.
A tanfolyamokat maximum 12 fővel indítjuk, a foglalkozás személyes jellege, és intenzív eredményesség érdekében. A tanfolyam alatt 1 órás ebédidő van, szombat - vasárnap.
A tanfolyam helybiztosítási előlege: 10 000 Ft.-/fő

Oktató: Balázs Attila reinkarnációs és hipnó meditációs terapeuta 06 30 640 37 15

És Péter Tamás Mester Hipnotizőr
A jelentkezés folyamatos, az érkezés sorrendjében tudjuk fogadni.

A regresszió vagy utazás, vagy utaztatás két főszereplője van az utazó, aki meg akarja találni problémáinak gyökerét, és az utaztató, aki ebben segíti az utazót. A betegségek, lelki gyötrelmek okai jelen életünk korábbi szakaszaiban egészen a születés és a fogantatás pillanatáig vezethetők vissza, illetve akár előző életeinkig nyúlik vissza.

Az utazás során az egyén egy támogatott, megváltozott tudatállapotban van. Mindenre képes emlékezni, amit az utazás során átélt, olyan életet, eseményt tud felidézni, látni, amit lelkileg fel is tud dolgozni.

Az utaztató feladata, hogy vezesse és segítse az utazót az utazás közben és elérje, hogy az utazó belemenjen jelen életének, vagy előző életeinek feldolgozatlan, fájdalmas eseményeibe, ezzel feloldva - átalakítva a fájdalmakat és szenvedéseket. Ugyanis, ha egy fájdalmas eseményt érzelmi érintettség nélkül nézünk, kívülállóként, akkor az, többé nem lesz hatással felettünk, hiszen mindent tudunk már róla. A blokkok oldódását utazás közben sírás, vagy nevetés is kísérheti.

Az utazó megtapasztalja a születés és halál körforgását, azt, hogy halála után teljes tudatossággal tovább él és a tudatához tartozik egy finom energiatest, melyben megtalálható minden korábbi élet emléke, így a lelki traumák is. Az utazó ránézhet azokra a döntéseire is, amiket több száz, vagy ezer éve hozott és mivel nem vizsgálta felül, illetve nem vonta vissza őket befolyásolják jelenlegi életét is.

Az utazás során az utazó be tudja azonosítani az előző életek és a jelenlegi élete azonos szereplőit, így megértheti kivel milyen karmikus feladat köti össze.

Nagyon fontos a megbocsátás gyakorlása is az utazás végén, akár másokról, akár magunkról van szó, ugyanis a bosszúvágy és a bűntudat is a karmikus láncolatban tart bennünket.

Az utazás lényege az, hogy a előző életeinket feldolgozva a jelenbe minél több pozítív felismerést hasznosítsunk , ki oldjuk a negatív blokkokat tanuljunk múltunk hibáiból.
Lásd Szögjal rinpocse: Tibeti könyv életről és halálról című könyve. Osho A Halál a képzelt ellenség.

A reinkarnációs utazáson és a tanfolyamon való részvétel feltételei:

Tiszta tudatállapot (alkohol, kábítószer és tudatbefolyásoló gyógyszer fogyasztásának mellőzése legalább 48 óra a tanfolyam, vagy az utazás előtt).
Betöltött 18 éves életkor
Kipihent állapot

Kizáró okok:
Korhatár alatti személy.
Alkoholos, kábítószeres, gyógyszeres befolyásoltság.
Epilepszia
Súlyos szívbetegség
Terhesség
A regressziók sikeressége a meditációs vezetés hatékonyságán túlmenően a résztvevők odaadó koncentrált együttműködésén is múlik.

• Ismétlőknek -50%
A résztvevők száma korlátozott, így a tanfolyami részvételt a jelentkezések sorrendjében tudjuk biztosítani.

Ára 43 000 forint

Tetszik